Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Dita e Vjosës: Vizioni për park kombëtar

Katër vite pas festimit për herë të parë të ditës së Vjosës, lumi Vjosa është ende i rrezikuar të shkatrrohet nga hidrocentralet e mëdhenj të Kalivaçit dhe Poçemit. EcoAlbania dhe partnerët e saj do të përdorin ditën e Vjosës për të publikuar vizionin e Parkut Kombëtar të Vjosës. Me këtë qëllim do të organizohen një seri aktivitetesh.

Në Ditën e Vjosës (6 qershor) do të mbahet konferenca “Vizioni për parkun kombëtar të lumit Vjosa”, ku do të shpaloset vizioni për të parin park kombëtar të një lumi të egër në Evropë. Në këtë aktivitet synohet të bëhen bashkë vendim-marrësit dhe ekspertët për të diskutuar mbi mundësitë e shpalljes së parkut kombëtar.

Disa ditë pas Ditës së Vjosës do të organizohet ekspozita “Vjosa në fokus”, e cila do të përmbajë foto nga lugina e Vjosës dhe komunitetet e prekura nga hidrocentralet e planifikuara. Ekspozita do të mbahet në Muzeun Kombëtar në datat 13-16 qershor 2019.

Date

Jun 06 2019
Expired!

Time

10:00 - 13:00

Location

Tirana International Hotel
Tirana International Hotel, Tiranë, Shqiperi
Eco Albania

Organizer

Eco Albania
Phone
+355 44 31 7720
Email
[email protected]
QR Code
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *