Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

MSc. Marina Xhaho

Koordinatore Projekti

Marina është bioteknologe me eksperiencë në laborator kërkimor. Interesat e saj kryesorë janë edukimi për mbrojtjen e mjedisit, gjenetika dhe mikrobiologjia. Ajo është e engazhaur në programet e edukimit mjedisor në EcoAlbania.

Curriculum

2016: Diplomuar në Bioteknologji, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Tiranë

2019: Master i Shkencave në Bioteknologji Ushqimore, Universiteti Bujqësor i Tiranës.