Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Lajme

Zëri Amerikës: Beteja për Vjosën

Kronikë nga Zëri Amerikës Të mbledhur së bashku ambientlistët dhe banorët e zonës, në bashkëpunim me shoqatën gjermane RiverWatch, kërkojnë

Beteja për lumin Vjosa

Kronikë, Reuters Ambjentalistët po kërkojnë shpalljen e një parku kombëtar përgjatë luginës së Lumit Vjosa me synimin për të penguar planet

Mbrojtja e lumenjve në Shqipëri

Ndërtimi i hidrocentraleve kërcënon ekosistemet e  lumenjve të Ballkanit Perëndimor. Organizatat mjedisore nga Gjermania dhe Austria kanë bashkuar forcat me organizatat