Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Takim me Miqtë e Vjosës

Miqtë e Vjosës u mblodhën sërish këtë muaj për të biseduar mbi problematikën e ndërtimit të HEC-eve në lumin e fundit të egër në Evropë. Në çdo takim bashkohen miq të rinj të cilët angazhohen të mbështesin nismën për mbrojtjen e lumit Vjosa. Këtij takimi iu bashkuan figura njohura të jetës artistike, politike, mediatike etj. si dhe përfaqësues të organizatave mjedisore në Shqipëri së bashku me dashamirës të natyrës dhe anëtarë të komunitetit.