Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Reportazhi nga i_D i jep zë komuniteteve që po luftojnë për mbrojtjen e Vjosës

Komunitetet, bizneset lokale, aktivistët dhe shkëncëtarët, ata të gjithë bëhen bashkë me një kërkesë të vetme” Të Mbrojmë Lumin e Fundit të Egër të Europës, Vjosën” Në qershor 2022 patëm kënaqësine të shoqërojmë përgjatë luginës së Vjosës revistën i-D duke marrë dëshmitë e personave të cilet prej vitesh janë angazhuar në mbrojtjen e Vjosës. Në reportazhin e i-D shfaqet zëri i komuniteteve, bizneseve lokale, aktivistëve dhe shkencëtarëve duke treguar fakte dhe emocionet e tyre që lidhen me Vjosën.