Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Protestë kundër HEC-it të Poçemit mbi lumin Vjosë

Grupimi “Miqtë e Vjosës”, grupimi “Të mbrojmë lumenjtë” dhe aktivistë të shoqërisë civile, kanë protestuar sot para piramidës në tiranë, për të kundërshtuar vendimin e qeverisë për dhënien e koncesionit të hidrocentralit te Pocemit mbi lumin Vjosë.