Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Koncert protestë – Mos ma prek Valbonën

Artistet Eda Zari dhe Elina Duni së bashku me kolegë të tjerë të mirënjohur si Alban Nimani, Marsela Çibukaj, Genc Salihu etj janë bërë pjesë e fushatës për mbrojtjen e Parkut Kombëtar të Valbonës nga ndërtimi i hidrocentraleve. Të shtunën datë 29 tetor së bashku me artistë të tjerë, kanë organizuar një koncert-protestë në Valbonë me sloganin “#MosmaprekValbonën”.