Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Takimi Miqtë e Kutës

Në kuadër të fushatës ‘Solar në Kutë’ që synon të krijojë fshatin e parë Solar në Shqipëri dhe të promovojë përdorimin e energjisë diellore, ju ftojmë ti bashkoheni eventit tonë, ku do të keni mundësinë të njihni më nga afër historinë e komunitetit Kutë, bashkëjetesën e tyre me lumin Vjosa dhe se pse energjia diellore është alternative më e sigurt dhe e pastër në mbrojtjen e mjedist.

Date: 23 qershor 2020

Ora: 17:30

Adresa: Libraria Tirana Times, Tiranë

Date

Jun 23 2020
Expired!

Time

17:30 - 19:00

Location

Libraria Tirana Times
Eco Albania

Organizer

Eco Albania
Phone
+355 44 31 7720
Email
[email protected]
QR Code
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *