Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

Takim me komunitetin në Picar

Në vijim të turit të takimeve me komunitetet e prekura nga zhvillimi i hidrocentraleve në vend, si pjesë e projektit “T’i japim zë mbrojtjes së lumenjve”, këtë javë do të organozojmë një takim me banorët e zonës në fshatin Picar të Gjirokastrës.

Në lumin e Gurrës (degë e lumit të Bënçës)  është planifikuar të ndërtohet një hidrocentral. Banorët e fshatit e kanë kundërshtuar këtë projekt dhe kanë nënshkruar edhe një peticion.

Takimi do të mbahet ditën e diele, dt. 28 qershor 2020, ora 11:00, në qendrën e fshatit.

Date

Jun 28 2020
Expired!

Time

11:00 - 13:00

Location

Qendër, Picar
Eco Albania

Organizer

Eco Albania
Phone
+355 44 31 7720
Email
[email protected]
QR Code
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *