Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Simpoziumin ndërkombëtar për lumenjtë e egër

Mirësevini në simpoziumin ndërkombëtar për lumenjtë e egër!

Kemi kënaqësine t’ju njoftojmë se simpoziumi ndërkombëtar shkencor për lumenjtë e egër (IWRS 2019) do të  mbahet më 18 teto në Tiranë, Shqipëri.

Simpoziumi IWRS 2019 de të zhvillohet në:

Datë: 18.10.2019

Ora: 09.00 – 17.00

Vendi: Salla Antigonea, Hotel Rogner, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, 1001, Tiranë

Shkarkoni ftesën këtu: FtestaIWRSshqip

Simpoziumi do të pasohet nga Nata e Lumenjve të Egër – një mbrëmje argëtuese për lumenj të lirë me muzikë live dhe biseda të zgjedhura nga Robert Naiman (SHBA), Aleko Miho (Shqipëri) dhe Klement Tockner (Austri).

Date

Oct 18 2019
Expired!

Time

09:00 - 17:00

Location

Salla Antigonea, Hotel Rogner
Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Eco Albania

Organizer

Eco Albania
Phone
+355 44 31 7720
Email
[email protected]
QR Code
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *