Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Nata e lumenjve të egër.

Nata e lumenjve të egër është një mbrëmje festive kushtuar lumenjve të fundit të ëgër në botë, që përfshin bisedë me shkencëtarë ndërkombëtarë dhe shiptarë, si dhe muzikë me artistë të ftuar.

Hyrja falas! Pa regjistrim!

Të ftuar: Robert Naiman (SHBA), Aleko Miho (Shqipëri), Klement Tockner (Austri)

Datë: 18.10.2019

Ora: 19.30 – 21.30

Vendi: Kinema Millenium, Rr. Murat Toptani, Tiranë

Shkarkoni ftesën këtu: FtesaWRshqip

Më shumë informacion mund të gjeni këtu:

http://www.fshn.edu.al/home/ISWR-2019 

Date

Oct 18 2019
Expired!

Time

19:30 - 21:30

Location

Kinema Millenium
Rr. Murat Toptani, Tiranë
Eco Albania

Organizer

Eco Albania
Phone
+355 44 31 7720
Email
[email protected]
QR Code
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *