Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Inagurimi i projektit për energjinë diellore – Solar në Kutë

Pas më shumë se një viti mbledhje fondesh, falë fushatës së crowdfunding dhe financimit ndërkombëtar, projekti “Solar në Kutë”, tashmë është realizuar dhe do të nisë zyrtarisht prodhimin e energjisë më 3 dhjetor 2021 duke sjellë energjinë diellore në Kutë si një alternativë ndaj hidrocentraleve në lumin Vjosa dhe duke shërbyer si një shembull i mirë për zona të tjera në Shqipëri.

Programi

Fjala e mirëseardhjes

Kryetar i Bashkisë Mallakastër, Z. Qerim Ismaili

Fjalë përshëndetëse

Zv. Ambasadori i Ambasadës së Zvicerës, Z. Patrik Meier

Prezantimi i projektit

Drejtor Ekzekutiv i EcoAlbania, Z. Olsi Nika

Kokteil

Date

Dec 03 2021
Expired!

Time

14:00 - 15:30

Location

Kutë
Mallakastër
Eco Albania

Organizer

Eco Albania
Phone
+355 44 31 7720
Email
[email protected]
QR Code
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *