Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

MSc. Ana Xhaferi

Koordinatore Lokale

Ana është ekonomiste, me eksperiencë në fushën e turizmit. Ka marrë pjesë në disa projekte me fokus orientimin e komunitetit dhe përfshirjen e tyre në politikat mjedisore dhe jo vetëm. Fusha e saj e interesit lidhet me bashkëpunimin me institucionet lokale dhe komunitetin në mbrojtjen e ekosistemeve dhe zbatimin e fushatës “Të shpëtojmë zemrën blu të Evropës”.

Edukimi

2010: Diplomuar në Ekonomi-Turizëm, Fakulteti Edukimit dhe Shkencave Shoqërore,Universiteti i Gjirokastrës.