Jeni dashamirës i natyrës dhe ajo që po ndodh me të ju shqetëson? Atëherë bëhuni dhe ju pjesë e saj duke dhënë kontributin tuaj. Çdo ndihmë e juaja vlerësohet dhe ndikon në bashkëjetesën e shëndetshme të njeriut me natyrën dhe rritjen e ndërgjegjësimit ndaj çështjeve mjedisore. Më poshtë ju mund të gjeni të dhënat tona të llogarisë bankare dhe PayPal ku mund të jepni kontributin tuaj finanaciar

Dhuroni (PayPal)

Informacion Personal

Terms

Totali i dhurimit: 1,00€

Ju gjithashtu mund të transferoni dhurimin tuaj përmes e-banking.

**Nëse dëshironi të dhuroni për fushatën Solar në Kutë**

!!! E rëndësishme: Ju lutemi shkruani “Solar në Kutë” në fushën “Arsyeja e Transferimit” të transaksionit tuaj !!!

Llogaria për donacionet

Emri i llogarisë: Qendra për Ruajtjen e Ekosistemeve Natyrore në Shqipëri (EcoAlbania)

 

Kontakti juaj per donacionet

Marjola Memaj

Email: [email protected]

Phone: +355692205044

Llogaria bankare për donacionet:

Qendra për Ruajtjen e Ekosistemeve Natyrore në Shqipëri (EcoAlbania)

Banka Kombëtare Tregtare / Rr. Kavajes, P2R, Tiranë – Shqipëri

Nr. i llogarisë ALL: 431003590

IBAN (ALL): AL5720511313003590CLOTCLALLA

IBAN (EUR): AL6720511313003590CLOTCFEURC

SWIFT: NCBAALTX