• 04 Qer 2022

  Koncerti VJOSA FOREVER në Tepelenë

  Në vazhdën e përpjekjeve për shpalljen e luginës së Vjosës Park Kombëtar, EcoAlbania në bashkëpunim me partnerët e saj, organizon…
 • 03 Dhj 2021

  Inagurimi i projektit për energjinë diellore – Solar në Kutë

  Pas më shumë se një viti mbledhje fondesh, falë fushatës së crowdfunding dhe financimit ndërkombëtar, projekti “Solar në Kutë”, tashmë…
 • 12 Mar 2021

  WEBINAR- Legjislacioni mjedisor në Shqipëri

  Qendra EcoAlbania ka knaqësinë t’ ju ftojë të merrni pjesë në trajnimin online mbi të drejtën mjedisore në Shqipëri me aktorët…
 • 03 Kor 2020

  Takim me komunitetin – Topojan

  Në vijim të turit të takimeve me komunitetet e prekura nga zhvillimi i hidrocentraleve në vend, si pjesë e projektit…
 • 28 Qer 2020

  Takim me komunitetin në Picar

  Në vijim të turit të takimeve me komunitetet e prekura nga zhvillimi i hidrocentraleve në vend, këtë do të organozojmë…
 • 23 Qer 2020

  Takimi Miqtë e Kutës

  Ju ftojmë ti bashkoheni eventit tonë, ku do të keni mundësinë të njihni më nga afër historinë e komunitetit Kutë,…
 • 10 Jan 2020

  Ekspozitë me fotografi nga Nick St. Oegger

  KUÇEDRA – JETA NË LUMIN E FUNDIT TË EGËR NË EUROPË EcoAlbania dhe Instituti I Studimeve Antropologjike dhe Hapsinore, Qendra…
 • 18 Tet 2019

  Nata e lumenjve të egër.

  Nata e lumenjve të egër është një mbrëmje festive kushtuar lumenjve të fundit të ëgër në botë, që përfshin bisedë…
 • 18 Tet 2019

  Simpoziumin ndërkombëtar për lumenjtë e egër

  Mirësevini në simpoziumin ndërkombëtar për lumenjtë e egër! Kemi kënaqësine t’ju njoftojmë se simpoziumi ndërkombëtar shkencor për lumenjtë e egër…
 • 06 Qer 2019

  Dita e Vjosës: Vizioni për park kombëtar

  Katër vite pas festimit për herë të parë të ditës së Vjosës, lumi Vjosa është ende i rrezikuar të shkatrrohet…