Mirësevini në simpoziumin ndërkombëtar për lumenjtë e egër!

Kemi kënaqësine t’ju njoftojmë se simpoziumi ndërkombëtar shkencor për lumenjtë e egër (IWRS 2019) do të  mbahet më 18 teto në Tiranë, Shqipëri.

Simpoziumi IWRS 2019 de të zhvillohet në:

Datë: 18.10.2019

Ora: 09.00 – 17.00

Vendi: Salla Antigonea, Hotel Rogner, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, 1001, Tiranë

Shkarkoni ftesën këtu: FtestaIWRSshqip

Simpoziumi do të pasohet nga Nata e Lumenjve të Egër – një mbrëmje argëtuese për lumenj të lirë me muzikë live dhe biseda të zgjedhura nga Robert Naiman (SHBA), Aleko Miho (Shqipëri) dhe Klement Tockner (Austri).