Për ta bërë më të lehtë për ju, ofrojmë dy opsione për të Dhuruar: nëpërmjet PayPal ose linkut zyrtar të fushatës.

Dhuroni në GoFundMe

“Vjosa është edhe lumi yt! Bashkohuni në betejën për të shpëtuar lumin e fundit me rrjedhje të lirë të Evropës, duke kontribuar në fushatën "Let’s make Kutë GO Solar".

Olsi Nika, Drejtor Ekzekutiv i EcoAlbania

Puna jonë është e mundur vetëm sepse qytetarët e përditshëm si ju po veprojnë dhe po japin atë që munden për të bërë ndryshimet të ndodhin. Pa mbështetjen tuaj financiare, ne nuk mund të ndihmonim komunitetin e fshatit Kutë të ruaj tokat e tyre, të prodhojë energji diellore, të ndalojë ndërtimin e digave në lumin Vjose dhe asnjë nga ato që bëjmë nuk do të ishte e mundur.

Për shkak se dhurata juaj mbështet dhe ndikon në suksesin e këtij projekti, ndikimi i tij shkon shumë larg – madje edhe një dhurim i vogël bën një ndryshim të madh.

Përdorni këtë faqe për të bërë një dhurim të vetëm deri në 1.000 EUR (për dhurime më të mëdha ju lutemi na kontaktoni)

Dhuroni (PayPal)

Informacion Personal

Terms

Totali i dhurimit: 1,00€

Ju gjithashtu mund të transferoni dhurimin tuaj përmes e-banking.

**Nëse dëshironi të dhuroni për fushatën Solar në Kutë**

!!! E rëndësishme: Ju lutemi shkruani “Solar në Kutë” në fushën “Arsyeja e Transferimit” të transaksionit tuaj !!!

Llogaria për donacionet

Emri i llogarisë: Qendra për Ruajtjen e Ekosistemeve Natyrore në Shqipëri (EcoAlbania)

 

Kontakti juaj per donacionet

Marjola Memaj

Email: [email protected]

Phone: +355692205044